Αττική. Ο πρώτος πεζοπορικός χάρτης της ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου!

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου εξέδωσε τον πρώτο πεζοπορικό χάρτη της ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου και μας τον παρουσιάζει:

Εγεννήθη παρ' ημίν χάρτης νέος, πεζοπορικός και πρωτοπορειακός! Ο πρώτος πεζοπορικός χάρτης της ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου είναι γεγονός!


Δώρο αγάπης και ενθουσιασμού του Δ.Σ. του συλλόγου που εργάστηκε εθελοντικά επί 2 χρόνια για την ολοκλήρωσή του.

Ο πρώτος (από τους 3 χάρτες που θα εκδόσουμε) καταγράφει το τμήμα του ρέματος που περικλύεται στα όρια του Δήμου Χαλανδρίου, προτείνοντας πορεία, υποδεικνύοντας εισόδους και εξόδους, επικίνδυνα σημεία, αλλά και σημεία ενδιαφέροντος. Η ρεματιά πλαισιώνεται από τις κοντινές της οδούς, ώστε να μπορεί ο πεζοπόρος να προσανατολίζεται.

Τις στιγμές της ξεκούρασης μπορούν να τις εμπλουτίσει η ανάγνωση των σημειωμάτων ειδικών επιστημόνων για την ιστορία, την πανίδα και τη χλωρίδα.Δείτε τον χάρτη εδώ σε υψηλή ανάλυση

Σύντομα θα αρχίσουμε να διαθέτουμε τους χάρτες σε καταστήματα και σχολεία.Δωρεάν και με την ελπίδα να γίνουν οι χρήσιμοι και ευχάριστοι σύντροφοι των φίλων της ρεματιάς. Ή να παρακινήσουν τους πιο διστακτικούς να την γνωρίσουν από κοντά.

*** Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα από τα πρώτα αντίτυπα στείλτε μας μήνυμα.

Έχετε την ευκαιρία να παραλάβετε τον χάρτη από τα εξής σημεία (στο Χαλάνδρι):

1) Βιβλιοπωλείο "Ευριπίδης"
2) Βιβλιοθήκη Αετοπουλείου
3) Παιδική βιβλιοθήκη "Μίμης Βασιλόπουλος"
4) Action Bikes Βασιλειάδης - Λ. Πεντέλης 48

e-mail: sosrematia@gmail.com facebook: sosrematia .

πηγή: http://www.myxalandri.gr/, http://sosrematia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου