Παρακαλούμε ΜΗΝ πετάτε τα κουκούτσια φρούτων στα σκουπίδια

Τα φρούτα είναι ένα από τα καλύτερα σνακ για την παραλία, χάρη στην υπέροχη γλυκιά γεύση τους, αλλά και τη δροσιά που προσφέρουν. Ξέρεις όμως πού πρέπει να πετάς το κουκούτσιτους; Αν ο νους σου πάει στα σκουπίδια, τότε κάνεις μεγάλο λάθος!
Η καφετέρια The Old Park στην Πτολεμαΐδα έδωσε τη σωστή απάντηση σε μια ανάρτηση που έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 8.500 likes!

«Μπορώ να σας ζητήσω μια εξυπηρέτηση; Σας παρακαλώ πολύ, αν τρώτε φρούτα, μην πετάτε τους σπόρους και τον πυρήνα τους, αφήστε τους να στεγνώσουν και να τους κρατήσετε σε μια σακουλίτσα ή σε μια τσάντουλα στο αυτοκίνητο σας …


Όταν βγείτε με το καλό, έξω στο δρόμο, πετάξτε τους έξω από το παράθυρο σε σημεία όπου δεν υπάρχουν δέντρα… Οπουδήποτε …!!!! Τουλάχιστον έναν σπόρο πετάξτε και μετά ξεχάστε το…θα φροντίσει η μητέρα φύση!!!!

Στη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη και άλλες ασιατικές χώρες έχουν αποδεχθεί αυτή την ιδέα και τώρα έχουν παντού φρούτα. Ας μην κάνουμε την εξαίρεση!!! Γι´ αυτό όπως κάνουμε εμείς εδώ στο The Old Park Project στην Πτολεμαΐδα… αλλά και πολλοί άλλοι…

Πετάμε όλα τα κουκούτσια ξανά εκεί που ανήκουν στο ΧΩΜΑ και ΠΟΤΕ στους πλαστικούς κάδους...
Θα δείτε και μόνοι σας το κουκούτσι που πετάξατε πριν 3 χρόνια να βγάζει καρπούς!!!! Και αυτόματα θα το αγαπήσετε σαν δικό σας δημιούργημα… Συμβαίνει … Πιστέψτε μας!!!!», γράφει η ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου