Αρχιτεκτονικό θαύμα! Το πρώτο ξενοδοχείο με δικό του εσωτερικό τροπικό δάσος είναι γεγονός

Το Ντουμπάι είναι ήδη γνωστό για το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, τα τεράστια τεχνητά νησιά και την υπερβολική πολυτέλεια, αλλά σύντομα θα προστεθεί και κάτι ακόμα. Το πρώτο ξενοδοχείο του κόσμου με το δικό του τροπικό δάσος σχεδιάζεται να ανοίξει το 2018 – μαζί με τεχνητή παραλία, πισίνα και δέντρα.





Το κόστος κατασκευής του Rosemont Hotel & Residences ανέρχεται στα 230 εκατομμύρια λίρες και είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα πολυτέλειας του εμιράτου, το οποίο γίνεται ολοένα και δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών και κόμβος των αεροπορικών ταξιδιών ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση.









Την κατασκευή του ξενοδοχείου ανέλαβε η εταιρία Curio της Hilton. Θα βρίσκεται στην βάση δύο πύργων 47 ορόφων και θα είναι γεμάτο εξωτικά φυτά. Θα είναι κατάλληλο για οικογένειες, χάρη στην τεχνητή παραλία και την πισίνα, ενώ λέγεται ότι θα είναι το πρώτο τροπικό δάσος στην Μέση Ανατολή.

Θα διαθέτει 450 δωμάτια και σουίτες σε έναν πύργο, ενώ θα έχει λόμπι στον 26ο όροφο, πισίνα σε όροφο, εστιατόριο, σαλόνι VIP, σπα και δωμάτια συσκέψεων.









Επίσης, θα διαθέτει χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά, μπόουλινγκ και πάρκο με τραμπολίνα. Το πρότζεκτ ανήκει στην Royal International. Παράλληλα θα κατασκευαστούν 280 ιδιωτικές κατοικίες σε πύργο με διαμερίσματα και μαγαζιά.

Το ξενοδοχείο και τα διαμερίσματα σχεδιάστηκαν από την ZAS Architects, η οποία έχει γραφεία στον Καναδά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

freegossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου